קנלוני במלית פטריות גבינות מוקרם

קנלוני ניתן למלא בירקות,תרד,גבינות,טונה,בשר,כבד,פטריות,
תירס ועוד.
לשלב בין המצרכים ולגוון כל אחד וטעמו.
אני הכנתי לי קנלוני לטעמי.

קונים חבילה צינורות קנלוני פסטה מוכנות למילוי

מצרכים למלית 8 צינורות קנלוני:

2 בצלים
2 קופסאות טונה סחוטה מהשמן
150 גרם פטריות פרוסות
כף קטשופ
מלח,פלפל שחור
מטגנים את הבצלים מזהיבים ומוסיפים את הפטריות.
מטגנים ביחד כמה דקות בבחישה ומוסיפים תיבול.
מוסיפים 50 גרם גבינה מלוחה עדינה מגוררת גס
מוסיפים את יתר המרכיבים
בוחשים טועמים ומשפרים טעם
דוחסים את המלית בעזרת הבוהן(אני עובדת עם הידיים)
מניחים בתבנית קטנה שתכיל את הקנלוני כולם בשורה אחת

לצקת מיכל שמנת מתוקה שחוממה קלות עם כף חמאה ומלח
לצפות בגבינה צהובה מגוררת
לכסות בניר כסף להפריד בעזרת קיסמים שניר הכסף לא יבוא במגע עם הגבינה ולאפות כשעה
להוריד ניר לאפות עוד כ-10 דקות להקרמה ולהגיש מיד.

תהנו

About these ads

2 Responses to “קנלוני במלית פטריות גבינות מוקרם”

  1. Anonymous Says:

    מספר שאלות לגבי המתכון:
    1. מתי להוסיף את הטונה?
    2. איזה סוג של גבינה מלוחה את בד”כ משתמשת?
    3. האם שמנת מתוקה לבישול?
    תודה,
    שושי

  2. פירגה Says:

    שושי צהריים טובים
    טונה ויליגר,אבל כל טונה אחרת בשמן מתאימה. העיקר לסחוט מהשמן.
    גבינה פטינה או גבינה בולגרית 5% לא מלוחה במיוחד. אני קונה בדוכן הגבינות ונעזרת במוכרת.
    שמנת מתוקה או לבישול מה שיש לך בבית.
    בהצלחה
    פירגה

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: