בטטות אפויות בנגיעות טחינה וסילאן

שחזור מטעימה אצל חברים
בטטות אפויות בטחינה וסילאן – המלצה מהבת שלי

שהתלהבה משהו משהו….

המצרכים וההכנה:

משמנים בשמן זית בטטות קלופות שלמות (כמה שרוצים)

מניחים על ניר אפיה ואופים כ-30 דקות מגלגלים מדי פעם .

מוציאים לצלחת וחוצים לא עד הסוף.

מזרזפים בנדיבות טחינה גולמית ומעל סילאן

מגררים קליפת תפוז ולימון

אפשר לתבל: אגוז מוסקט: מלח: פלפל טרי גרוס: קינמון: שום כתוש

תהנו

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: