תבשיל חצילים קר או חם בטעם פיצה

נהדר לסנדויצ’ים
מתאים על צלחת חומוס
תוספת מרעננת לכל ארוחה
קוביות חצילים בטעם פיצה אפשר להוסיף ירקות כמו: פטריות פרוסות:קישואים:בטטה:פלפלים:

המצרכים:
קוביות קטנות של חציל מקולף למשעי (חלק כן וחלק לא)
פורסים לפרוסות עבות ומהפרוסות חותכים קוביות
מקפיצים ב-2 כפות שמן זית עד שיזהיבו ישחימו קלות
מוציאים למסננת ובינתיים מכינים רוטב :
במחבת שמים :

3 כפות שמן זית
2 בצלים קצוצים
3 שיני שום קצוצות
מזהיבים ביחד בבחישה קלה
ומוסיפים:
4 כפות גדושות של רסק עגבניות +כף קטשופ או שתיים או כף רוטב צ’ילי מתוק
כפית סוכר
כפית מרק עוף
אורגנו לטעם

הכנה:
לטגן בצל ושום עד להזהבה ולהוסיף את יתר המרכיבים.
להוסיף 1/2 1 כוסות מים רותחים ולבשל ביחד עד לסמיכות הרצויה.
לערבב מדי פעם.
להוסיף את קוביות החצילים לערבב לשפר טעמים

לטגן ולבחוש מדי פעם ואם צריך מוסיפים מעט מים רותחים עד שהקוביות מתרככות.
טעים חם קר

“טיפ”

1. ואם אתם לא סובלים את האורגנו? תוותרו ותכינו את הסלט בלי.טעים באחריות.
תהנו
Advertisements

4 Responses to “תבשיל חצילים קר או חם בטעם פיצה”

  1. מירי Says:

    פירגוש יקרה, כמה שהסלט חצילים הזה עושה חשק, הוא נראה נפלא!

  2. פירגה Says:

    מירי חמדתי
    אני משוחדת לגבי חצילים.הכל טעים בעיני.
    יש לי די הרבה מתכונים מחצילים.
    אם גם את אוהבת תקישי בחלון החיפוש של הבלוג בצד ימין למעלה את המילה חצילים.
    תהני.
    פירגה

  3. אבי שקדי Says:

    פירגה שלום
    הכנתי ויצא מה זה טעים,כדאי לציין שיש בשל עד ריכוך הקוביות ואפשר להוסיף מים אם צריך

  4. פירגה Says:

    שקדי שלום רב
    נוספה הערה בשורה למטה להבהרה.
    תודה איש יקר.
    שבת שלום
    פירגה

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: