אצבעות גבינה תירס

אצבעות גבינה תירס

משהו נחמד שהוספתי למזנון חנוכה וגם כארוחה קלילה

עם סלט כרוב או חסה ברוטב מתקתק – לדעתי שילוב מחמם וטעים.

מצרכים בקערה:
250 גרם גבינה צהובה מגוררת
3 ביצים

כוס גרגרי תירס כתוש במג’מיקס
כף רוטב צ’ילי מתוק או קצת רסק עגבניות
קצת מלח,פלפל,פפריקה
4\3 כוס פירורי לחם
לערבב ואם צריך מוסיפים עוד קצת פירורי לחם

להכין צורת “קבב”
להדק היטב תוך כדי ה”עיצוב”

לטבול בביצה טרופה עם פפריקה ותיבלון פטרוזיליה יבשה
להעביר לצלחת עם פירורי לחם בתיבול עדין של פפריקה ופטרוזיליה יבשה
טיגון בשמן רדוד ולגלגל עד שיושחמו מכל הצדדים
להגיש על עלי חסה טריים וליד סלט כרוב או חסה ברוטב מתוק.

תהנו

6 Responses to “אצבעות גבינה תירס”

  1. tamarhp Says:

    פפריקה מתוקה או חריפה? או שזה לא משנה?

  2. פירגה Says:

    כשזה חריפה אני מציינת במפורש
    אבל ממש מה שבא לך ולטעמך.בכיף שלך.
    תהני.

  3. נורית Says:

    אפשר לאפות את האצבעות במקום לטגן ?

  4. פירגה Says:

    בקר אור נורית
    אפיה:
    תברישי ניר אפיה בקצת שמן שלא יידבקו.
    תוסיפי למצרכים 2 כפיות שמן.

    אחרי שהופכים צד אחד מברישים את פני האצבעות בשמן וממשיכים לאפות את הצד השני . כל צד בערך 10 דקות בחום 175.
    בבקשה.

  5. נורית Says:

    אפינו את זה אבל הוספנו כפית שמן אחת ושימנתי את הנייר אפייה…
    השתמשנו ברסק עגבניות במקום הצ’ילי אז הוספנו קצת שום… ושמנו גם חתיכת צפתית (יצא קצת מלוח כי שמנו גם מלח) אבל יצא טעים מאוד,כבר בא לי להכין שוב. יעל (האחות של נורית )

  6. פירגה Says:

    אחות של נורית בקר טוב
    אני שמחה ששיתפת אותי בשידרוג האפייה.
    לגבי גבינות מלוחות או תוספת אבקות מרק אני תמיד מוסיפה את המלח בסוף
    בדרך כלל לא חסר מלח.
    תהני ושבוע נפלא וטעים לכן.
    פירגה

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: