מתכון בראוניס סילאן שוקולדצ’יפס ותוספות

בראוניס סילאן עם שוקולדצ’יפס ותוספות
כי רוצה טיפה שונה ואחר.

נפלא מיד אחרי האפיה חם ולוהט, פשוט ליישר עם כפית.

ואם רוצים אז נפלא גם לשמור במקרר או בפריזר ולהנות כשהוא קר.

מצפים תבנית בניר אפיה

לבראוניס נמוכים תבנית בגודל:27X33
לבראוניס גבוהים תבנית בגודל: 20X30

מצרכים בקערה:
200 גרם שוקולד מריר מומס לגמרי
50 גרם שוקולדצ’יפס מומס חלקי (שמים על צלחת במיקרו לכמה שניות)
200 גרם חמאה מומסת (אפשר מחמאה או מרגרינה)
2 כפות אבקת שוקולית
כוס סוכר
כוס קמח רגיל מנופה בלי אבקת אפיה
4 ביצים
3 כפות יין מתוק
2 כפות סילאן
תוספות לבחירה:
כוס חמוציות או צימוקים אגוזים או שקדים או מעורב
מערבבים לבלילה דביקה ויוצקים לתבנית
מייישרים בעזרת כף ואופים בחום 175 רק 20 דקות
מצננים וזוללים עם כפית
טעים גם קר מהמקרר או הפריזר.
תהנו

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: