המלצת היום: קציצות טונה ואדום בטטות

ההמלצה בסוף המתכון.תהנו.

קציצות טונה בשילוב בטטות זה אחד המתכונים שחלמתי עליהם בלילה ואיך שקמתי בבקר הכנתי.
מה אומר ומה אגיד? שזה כמו חלום.

המצרכים:
2 או 3 קופסאות טונה בשמן מסוננות ומפוררות היטב
1/4 כוס קמח מצה או פירורי לחם
2 ביצים טרופות
פטרוזיליה טרייה קצוצה
בצל מגורר
מלח
פלפל שחור
לערבב היטב. להכין כדורים או קציצות שטוחות ולטגן ב-2-3 כפות שמן מ-2 הצדדים.
טיגון מהיר—רק לצריבה והשחמה מ-2 הצדדים.

אופן הכנה:
לטגן 2 בצלים קצוצים דק ולהזהיב להוסיף
2 כפות סילאן
כף פפריקה מתוקה
כף מלאה אבקת מרק עוף
כף או שתיים קטשופ או רוטב צ’ילי מתוק
להוסיף 3 כוסות מים רותחים ולערבב.
להרתיח ולטעום ולהוסיף מלח ופלפל.
לטעום ולשפר טעם.
להוסיף 2 בטטות מקולפות חתוכות גס
לצמצם את הרוטב במשך כ-5 דקות ולהכניס את את הקציצות.
לבשל על להבה קטנה רק עד לריכוך הבטטות

“טיפ”
1. טונה בשמן מסוננת ושלא תחשבו אפילו להכין עם טונה במים.לא טעים.
תהנו.

המלצה אחת מתוך רבות טעימות
19:03 26 אפריל 2008
נעמצית אמר/ה…
עשיתי אתמול

יצא מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תודה לנעמצית היקרה על ההמלצה וחוות הדעת,מפירגה

2 Responses to “המלצת היום: קציצות טונה ואדום בטטות”

  1. Anonymous Says:

    שלום לך

    רשמת פעמיים כף פפריקה מתוקה ופעמיים כף אבקת מרק עוף.

    אולי הכוונה ל2 כפות מכל דבר?
    סליחה לא כל כך הבנתי.

    יום טוב.

  2. פירגה Says:

    ערב טוב
    לפי הטעם אחרי טעימה תחליטי כמה להוסיף.תתחילי עם כף תוסיפי לטעמכם
    פירגה

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: