מתכון מאפינס אטריות ותוספות בסגנון פ י צ ה

מתכון מאפינס אטריות ותוספות בסגנון פ י צ ה
מדהים מדהים מדהים….. 15 יחידות טעימות
תביאו חברים להנאה מושלמת ולמחמאות
התוספות תופסות ולכן אל תוותרו ותוסיפו כל אחד
לטעמו. תנו לילדים להשתלב ב”עסק” אין סיכוי
שלא יבקשו תוספת.

המצרכים וההכנה :
2 כוסות אטריות מיני לפני בישול-לבשל במים רותחים עד ריכוך ולסנן
לשים בקערה ולהוסיף:
בצל קצוץ מטוגן כ-4 כפות שמן
2 ביצים
250 גרם גבינה צהובה לפיצה- מגוררת אפשר להוסיף 2-3 כפות גבינה בולגרית מגוררת.
ת ו כ ן עגבניה גדולה בשלה מגוררת גס
קופסה קטנה רסק עגבניות
כפית סוכר
2 כפות קמח
אורגנו, מלח, פלפל שחור ,רוטב צ’ילי מתוק
תוספות לבחירה:
זיתים קצוצים, פלפלים טריים קצוצים, טונה סחוטה, פטריות-לקצוץ ולטגן עם הבצל.
תירס, אגוזים, וכו’……..
לערבב הכל בקערה ולטעום על קצה הזרת . להרגיש את הטעמים ואם לא אז להוסיף טעם.
למלא גביעי מאפינס עד למעלה עם גבעה קטנה.
לפזר גבינה צהובה מגוררת
לאפות בחום 175 בתנור חם כ-30 דקות עד השחמה

“טיפ”

1. לא בא לכם להכין מאפינס? צקו את כל הבלילה לתבנית מרובעת או עגולה תפזרו בנדיבות גבינ”צ ותאפו כפשטידה.
תהנו

14 Responses to “מתכון מאפינס אטריות ותוספות בסגנון פ י צ ה”

  1. Anonymous Says:

    משהו-משהו.

    תודה פירגוש.

    חנהל’ה|פרח|

  2. בוטנסקי Says:

    נראה טעים ביותר!!
    רק שאלה מה זה אטריות מיני?
    תודה

  3. פירגה Says:

    בקר אור בוטנסקי
    שמחה לראות אותך בבלוג שלי.תודה.
    אטריות מיני הם הכי הכי קטנות שיש במארזי הפסטה.ממש מיני
    במידה ולא מוצאים אפשר כל פסטה ולחתוך אותה לחתיכות קטנות.
    פשוט לא מתאים אטריות ארוכות או פסטה גדולה למתכון העדין הזה.
    בבקשה ובברכת בקר טוב.
    פירגה

  4. פירגה Says:

    חנהל’ה מקסימה
    ה פ י צ ה הזו תשאיר אותך ללא מילים.
    ת ע נ ו ג
    חן חן חמדתי
    פירגה

  5. כרמלה2 Says:

    פירגה זה נראה כל-כך טעים אני חייבת להכין את האטריות האלה.

  6. פירגה Says:

    זה לא רק נראה כרמלה
    זה טעים ועסיסי מאד.
    תכיני חמדתי ותהני את המשפוחה.
    סוף שבוע נעים,טעים,ורגוע
    פירגה

  7. Anonymous Says:

    האם את מתכוונת לאיטריות ביצים?

  8. פירגה Says:

    לא אטריות ביצים.
    אם אין להשיג אטריות או פסטה מיני (יש חדש באוסם) אפשר לבשל פסטה פנה או אחרת ולחתוך אחרי הבישול לחתיכות קטנות כמו שאני עשיתי.
    בבקשה.

  9. רוני Says:

    נראה מצויין…ושאלה,
    אפשר ליצור מהתערובת לביבות ולאפות על נייר אפיה משומן?
    נראה לך שיצא טוב או שעדיף בתבנית מאפינס?

  10. פירגה Says:

    צהריים טובים רוני.
    תכיני ככדורים די גדולים ותפחסי מעט רק טיפה.
    תניחי על ניר אפיה טיפונת משומן כי למרות שלא נוהגים לשמן ניר אפיה הסיכוי שיידבקו.
    יוצא מעולה. תהנו.
    שימי לב כבר אחרי 20 דקות.עדיף מאשר יישרפו.
    פירגה

  11. revital Says:

    פירגה חנוכה שמח

    פשוט מעדן,עשיתי לחבורה שלנו בלימודים ויצא פשוט מעולה חוסל!
    חודש טוב

  12. פירגה Says:

    רויטל בקר אור ותודה רבה ששלחת לי חוות דעת טעימה כזו על הבקר.
    בכיף,
    פירגה

  13. בת שבע Says:

    היום ינוסה–יש לי מסיבה שאני חייבת להשויץ במעשה ידי–חחחחחח.זה ניראה מדהים והתאור שלך עושה חשק.אין עליך אמרתי כבר?
    אני אדווח בהמשך.

  14. פירגה Says:

    בת שבע מאחלת בהצלחה ושיהיה טעים לכולם.
    כמו שרויטל כתבה שהיה הצלחה ומעדן.
    מחכה לשמוע גם ממך.
    יום רגוע מפירגה

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: