עוגת גבינה חצי אפויה חצי לא

“טיפ”
לבסיס לא אפוי בקערה עמוקה:
230 גרם בסקויטים או עוגיות מפוררות
כף גדושה חלבה בממרח או רגילה.
50 גרם חמאה רכה
ללוש ביד ולהדק היטב בתבנית.

עוגת גבינה חצי אפויה
רק הבצק אפוי והמלית קרם גבינה.
ציפויים אופציונליים למטה.
בעזרת הציפוי תחליטו אם העוגה לאירועים מיוחדים
או לפינוק משפחתי חמים וביתי.
תבנית 26 משומנת

מצרכים לבצק:
100 גרם חמאה או מרגרינה רכה
כוס קמח תופח
2 כפות סוכר
ביצה
ללוש לבצק ולשטח
לאפות בחום 175 עד שמוכן והבצק זהוב נוטה לחום
לקרר.

קרם גבינה במיקסר:
2 מיכלי שמנת מתוקה
2 שקיות אינסטנט פודינג וניל
מקציפים לקרם ו..
ומוסיפים בין 500 ל-700 גרם גבינה לבנה 5%
סוכר לטעם 1/2 כוס או יותר
100 גרם שוקולד לבן מגורר
2 שקיות סוכר וניל
להקציף לאט לאט לקרם גבינה וליישר על העוגה

אופציות לציפויים:
1. תותים וקצפת
2. פירורי ביסקוויטים או עוגיות כתושים במג’ימיקס
3. לפורר שוקולד מקופלת לבן ולצפות את העוגה
להכין יום לפני ההגשה ולשמור במקרר
תהנו.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: