פשטידת מחיות מאפונה תירס ותפוח אדמה

פשטידת מחיות מאפונה תירס ותפוח אדמה

זה מה שיצא מ-2 דקות מחשבה ליד הקערה

המצרכים ואופן ההכנה:
תחילה מקלפים 2 תפוחי אדמה ג ד ו ל י ם ומכינים “פירה” ג ס עם קצת חתיכות
ומעבירים לקערה גדולה.
שמים במג’ימיקס:
2 כוסות אפונה ירוקה
1/2 2 כוסות תירס
בצל ק ט ן קצוץ

לכתוש עד למירקם “פירה”
להעביר את המחיות לקערה
להוסיף:
3/4 כוס קמח
4 ב י צ י ם
5 כפות שמן
1/2 שקית אבקת אפיה
מלח בקמצנות
פלפל שחור בקמצנות
מעט סוכר
מערבבים וטועמים ומשפרים טעם
200 גרם גבינה צהובה מגוררת
150 גרם גבינה לבנה מכל סוג -לא מלוחה
אופים בתבנית עגולה משומנת מספר 24
“טיפ”
1. מי שלא כ”כ אוהב להרגיש את טעם האפונה יוריד את הכמות לכוס ויוסיף יותר תירס
תהנו

4 Responses to “פשטידת מחיות מאפונה תירס ותפוח אדמה”

  1. Anonymous Says:

    רציתי להודות לך
    על פתיחת צוהר למרקם ורעיונות שחלקם יישמתי ואף העזתי לאלתר ולשחחר את היצירתיות

    המתכונים שלך יישימים ומנחמים – אוכל מנחם
    תודה
    לך
    מרותי

  2. פירגה Says:

    רותי יקרה
    אני מודה לך מאד ששיתפת אותי.שימחת אותי בפירגון ובהתייחסות לבלוג שלי
    מקווה שתהני תמיד ושתשתפי את בני ביתך במתכונים וחוויות
    שלך,פירגה

  3. Anonymous Says:

    פירגה, באפונה – הכוונה מקופת שימורים ?

  4. פירגה Says:

    אפשר גם מקופסה בלי הנוזלים.
    אפשר לחלוט סנפרוסט.
    בבקשה.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: