מתכון סהרוני ביס מיני אגוזים קינמוניים

סהרוני ביס מיני אגוזים קינמוניים
מתכון מהמחברת של אמא
נ ו ס ט ל ג י ה
בצק בצבע לבן רך ונוח מאד לרידוד ולמילוי
כמות: 55 סהרוני מיני ביס

בצק בקערה:
חבילה מחמאה או חמאה 200 גרם -רכה
רבע כוס שמן
חצי כוס מים מהברז
3 כפות סוכר
3 כוסות קמח ולהכין עוד קמח ללישה
שקית אבקת אפיה

אופן הכנה:
ללוש לבצק גמיש תוך כדי הוספת קמח
לחלק ל-5 כדורים.
מכל חלק לרדד על משטח מקומח עיגול בגודל צלחת בינונית

חותכים למשולשים די צרים –כדי שהסהרונים יצאו מיני
מגלגלים מהצד הרחב לצר. (כאמור הצד הצר ללא מלית)

מלית 1:
למרוח על העיגול מעט ריבה- רק שכבה דקה
לפזר אגוזים ט ח ו נ י ם ומעט סוכר
קינמון לטעם מוסיף המון
להשאיר את השפיץ החלק הצר, בערך 1 ס”מ ללא מלית

מלית 2:
למרוח מעט ריבה
להכין כדור קטן מרחת לקום להכניס חתיכה קטנה אגוז להניח את הכדור
בחלק הרחב של המשולש

מסדרים צפוף בתבנית מצופה בניר אפיה
אופים בחום 175 כ-25 דקות עד שמזהיבים –הם לא משחימים-הצבע בהיר.
מקררים מעט ושומרים בקופסה סגורה
לפני ההגשה בוזקים אבקת סוכר.

“טיפ”
1. אפשר להכין את הסהרונים עם בצק שק”מ
שומרים בקופסה סגורה .
תהנו

2 Responses to “מתכון סהרוני ביס מיני אגוזים קינמוניים”

  1. יוני Says:

    ברוכה השבה!
    חיכינו…

  2. פירגה Says:

    ברוכים הנמצאים
    כיף כיף ע נ ק י לחזור ולהיות אתכם שוב.
    פירגה

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: