קוגל בצל במאפינס – פרווה

קוגל בצל במאפינס – פרווה

את המתכון הזה הכנתי בהשראת הקניש בצל הטעים והמיוחד שלנו

נהדר לי לשלב אטריות בבצל . ולכם?

אם כן, אז תכינו .

שמים בקערה:
200 גרם אטריות ביצים בינוניות – לבשל לפי הוראות היצרן-לסנן ולא לשטוף
3 בצלים קצוצים כמו לסלט (לא לטגן)
2 ביצים טריות טרופות במזלג
2 כפות שמן
2 ביצים קשות מגוררות על מגררת גסה
מלח פלפל
לערבב ולטעום (שימו לב להדגיש מעט את הפלפל)

לצקת לכל תבנית מאפינס עד למעלה ולקשט בגרעיני חמניה,פפריקה ופטרוזיליה יבשה.
לאפות בחום 175 מעלות כ-30 דקות.
תהנו

2 Responses to “קוגל בצל במאפינס – פרווה”

  1. Rica Felberbaum Says:

    פירגה בוקר טוב
    היכן אני יכולה למצוא את מתכון קניש הבצל המשפחתי
    האמת לאמר לך אני מאוד מתחברת למתכונים שאת נותנת של אמא של פעם זה מאוד דומה למה שראיתי בבית ולא נשאר לי דבר מאימי
    תודה מכל הלב
    יום נפלא

  2. פירגה Says:

    ריקה בקר אור

    למעלה בצד ימין מעל שם הבלוג
    יש מקום שאפשר לרשום מילים ולמצוא מתכונים בהתאם.

    חפש בבלוג רשמי את המילים:
    קניש בצל.

    לגבי מתכונים ישנים של אמא…..
    כנסי לקטגוריה נוסטלגיה ושם יש את מתכוני הנוסטלגיה של אמא ועוד.
    פירגה

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: