מבחר עוגות שמרים פרווה

מבחר עוגות שמרים פרווה

בצק שמרים מהיר הכנה במיקסר

בצק נפלא רך ונהדר גם אחרי הקפאה וחימום מחודש.

חשוב: להתפיח בקערה גדולה

המצרכים במיקסר:
כוס מים חמימים
מיכל שמנת מתוקה פרווה- חמימה
3/4 כוס שמן
100 גרם מרגרינה רכה
4 ביצים
קילו קמח רגיל
¾ כוס סוכר
2 כפות שמרים יבשים
הבצק דליל ודביק ולא להוסיף בשלב זה קמח.
אופן הכנה:
את הבצק מתפיחים פעם אחת , נותנים לו מכה קטנה ומחכים להתפחה שנייה.
עדיפה התפחה במקרר שתהיה איטית לפחות ל-8 שעות .
אם אתם ממהרים אפשר להתפיח גם בקערה מכוסה בניילונית ומגבת.
מעבירים את הבצק על משטח מקומח
מכינים עוגות אישיות או בבקה או כרוכיות.

יש מבחר גדול של מליות לעוגה בקטגוריה: מליות שונות.

מניחים על ניר אפיה בתבנית גדולה ב מ ר ו ו ח י ם.
מתפיחים פעם שלישית.
אופים בחום 170 כ-35 דקות או עד שמוכן.

לציפוי מיד אחרי האפיה כשהעוגות חמות:
כוס מים
1/2 כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
להרתיח עד להמסת הסוכר ולצמצם מעט את הרוטב
לצנן מעט.
לצקת עם כף על פני העוגות החמות באופן שווה.
תהנו

16 Responses to “מבחר עוגות שמרים פרווה”

  1. Rica Felberbaum Says:

    פירגה שלום
    לכמה חלקים לחלק? אצלי הם לא אוהבים שיש הרבה בצק?
    תודה

  2. פירגה Says:

    כמה שאת רוצה .
    את יכולה ל-4 ואת יכולה ל-10 או ליותר תלוי מה מכינים.
    תכיני מה שאת רוצה ואוהבת.
    פירגה

  3. איריס Says:

    פירגה
    איזה כייף שמצאתי את האתר שלך..
    ממש במקרה חיפשתי לי אתרים ביתיים בגוגל ומצאתי את שלך.. בהחלט אאמץ

    שיהיה יום מקסים

  4. פירגה Says:

    איריס הייייי חמודה
    הבלוג שלי ביתי והמתכונים בעיקר ממצרכים שיש בכל בית ובכל זאת בכל מתכון יש משהו שעושה אותו מיוחד.
    תהני
    פירגה

  5. Anonymous Says:

    פירגה שלום

    האתר שלך מקסים, המתכונים פשוטים להכנה ביתיים ונהדרים.
    אך בעיה קטנה, כשרוצים להדפיס את המתכון אין גירסת הדפסה.
    כשמבקשים הדפס – יוצאים המון עמודים עם פרסומות ותגובות.
    האם אפשר ליצור גרסת הדפסה רק עם המתכון?

  6. פירגה Says:

    תודה רבה על המחמאות.נפלא לי לשמוע.
    מרגש.
    לסמן את המתכון כולו כולל התמונה
    להעביר את הדפסת המתכון כולל התמונה לוורד.
    בוורד למחוק את התמונה ולהדפיס.
    בהצלחה
    פירגה

  7. Anonymous Says:

    ניראה נהדר, כרגיל,

    אני צמודה למתכון של “הרטובה” שלך.
    לא מחליפה אפילו לקריספית למרות שלא ניסיתי.

    לגבי מתכון זה, כדי להכין רולדת ולפרוס כמו שבתמונה לכמה חלקים לחלק את הבצק ?

    מתי את פורסת ? אחרי האפיה ?

  8. פירגה Says:

    בקר טוב
    הכמות בדיוק כמו של הרטובה והטובה
    מכינים מכל הכמות 4 רולדות צמות
    אני מכינה 6-7 רולדות גדולות ופורסת אחרי האפיה.
    בבקשה.

  9. lalolo77 Says:

    הי פירגה יקרה,
    תוכלי להגיד לי בבקשה מהי הכמות במיכל שמנת מתוקה ? ואם אפשר להשתמש בחלבי או שחייב פרווה.
    רוצה להכין בהקדם, תודה,
    ימית.

  10. lalolo77 Says:

    שאלה נוספת פירגה,
    האם להתפיח בטמפ’ החדר התפחה ראשונה ואז שנייה במקרר ללילה? או שני התפחות במקרר? תודה,
    ימית.

  11. פירגה Says:

    תשובות שמרים
    להתפיח את 2 ההתפחות במקרר.
    אפשר גם שמנת חלבית.
    ההמרה שלי היתה מהשמרים רטובה וטובה לבצק פרווה.
    בהצלחה.

  12. פירגה Says:

    במיכל שמנת מתוקה=250 מ”ל.

  13. lalolo77 Says:

    thank you so much!!!!
    love,
    yamit.

  14. פירגה Says:

    בבקשה חמודה ובקר נפלא לך.

  15. צופקה Says:

    פירגה יקרה,
    תודה על המתכונים הטעימים, כתור נשואה יחסית טריה, את ממש מצילה אותי.. ובכלל עוגת שמרים פרווה מ-ע-ו-לה!!!

  16. פירגה Says:

    צופקה יקרה
    שמחה שאת נעזרת בבלוג שלי ובמתכונים הקלים טעימים שלי.תודה על המחמאות לבצק השמרים פרווה. באמת יאמי של בצק.
    יופי שכתבת לי.
    חיבוק מפירגה

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: