עוף לימון פלורה

עוף לימון פלורה

כי העוזרת שלי נתנה לי את המתכון ושמה פלורה.
כמה פשוט כמה רך נפלא וטעים .

מצרכים:

עוף ש ל ם ט ר י ג ד ו ל נ ק י .

מניחים על הבטן בתבנית נקייה בלי כלום

מניחים בכל צד של התבנית 1/2 לימון

אופים לא מכוסה ולא מתובל ולא על מלח.כלום…..נאדה….. גם לא להפוך.
חום 170 מעלות עד שעתיים או פשוט עד שבודקים והעוף רך מאד.

“טיפ”
אפשר להניח מסביב לעוף תפוחי אדמה ובטטות לא מקולפים אבל להוציא אותם אחרי כשעה או כשרכים.
אם תשאירו הרבה זמן פשוט הם יתייבשו.
תהנו

4 Responses to “עוף לימון פלורה”

  1. מרגנית Says:

    פירגה ,
    האם אפשר אותו מתכון עם חלקי עוף , במקום עוף שלם ?
    אני משתמשת בחזה העוף מעוף שלם תמיד לשניצלים , פחות אוהבים אצלי את החזה אפוי .

  2. פירגה Says:

    למרות שלא ניסיתי,ההגיון אומר שכן.

  3. זיוי Says:

    WOW WOW
    נראה משהו משהו
    ואיזה רעיון נפלא
    דומה לרעיון עם המלח
    אהבתי אנסה בהקדם
    תודה לפלורה ותודה לך יקירתי
    {———-@———-}

  4. פירגה Says:

    בקר אור זיווש יקרה
    מה שלומך?
    שמחה שאת משוטטת בבלוג שלי.
    תהני מתוקה ושיהיה לך יום מקסים
    כמובן אמסור תודה לפלורתי.
    חן חן מפירגה

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: