קציצות בשר שמנמנות עדינות מאד -אפויות

קציצות בשר עדינות מאד – אפויות

קציצות בשר עדינות במיוחד רכות מאד בטעמים נפלאים בזכות
אופן ההכנה המיוחד והתיבול הנפלא.

מקור:פירגה

שמים בקערה:
בצל קצוץ ותפוח אדמה מקולף חתוך קטן (שמים את שניהם בכלי למיקרו עם 1/4 כוס מים ל-8 דקות עד לריכוך)
מסננים ומועכים את תפוח האדמה לפירה.

מוסיפים לקערה של הבצל ותפוח האדמה:
1/2 קילו בשר טחון
1/2 עגבנייה בשלה מגוררת
שן שום קצוץ
2 כפות שמן זית
ביצה
כפית רוטב צ’ילי או קטשופ
1/2 כפית אבקת סודה לשתיה
1/4 כפית סילאן או דבש
1/4 כפית חרדל
מלח ופלפל וקורט קינמון לניחוח נהדר.
להכין כדורים די גדולים ולהעביר לצלחת עם פירורי לחם מתובלים בכפית פפריקה מתוקה
לשמן ה י ט ב את ניר האפייה (כדי שהקציצות לא יידבקו) ולהניח את הקציצות .לשטחם מעט.
לחמם היטב תנור לחום 175 מעלות
לאפות 20 דקות , להפוך ולאפות עוד 10 דקות או הזהבה יפה עד שמוכנות.
אפשר להוסיף לעיסה 2 כפות צנובר .
אפשר להוסיף ירק טרי קצוץ.
להגיש מיד ולהנות מקציצות רכות להפליא.
להנות.

2 Responses to “קציצות בשר שמנמנות עדינות מאד -אפויות”

  1. אבי שקדי Says:

    נפלאות ,פשוט נפלאות,קצת מזכירות קציצת המבורגר ומאידך נמסות בפה וכל ביס הוא הנאה צרופה.
    שבוע טוב יקירה
    המון מתכונים עוד בדרך
    והעבודה כה רבה.

  2. פירגה Says:

    שבוע טוב איש יקר
    נפלא לשמוע ממך שוב.
    מחר אכניס את ההמלצה בשמך לקטגוריה: המלצת היום.
    תודה כמובן המשך עשייה משותפת.
    פירגה

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: