מתכון למאפינס “פירה” עם הפתעת מיני נקניקיה
מאפינס פירה עם הפתעת מיני נקניקיה
כמובן שאפשר להכין עם נקניקיות טבעול
הרעיון בא לי עקב “פירה” שנשאר מארוחת אתמול
בפריזר נחו כמה מיני נקניקיות
יצא יופי של שילוב
מקור:פירגה
מצרכים והכנה:
בערך 2 כוסות פירה תפוחי אדמה
כף חמאה או מרגרינה נמסה
ביצה
פלפל ומלח
תוספות לבחירה ולא חובה :
פטרוזיליה טרייה קצוצה, בצל ירוק,פטריות קצוצות מטוגנים עם מעט בצל
מי שרוצה צבע יוסיף קוביות זעירות של גמבה אדומה וירוקה
לערבב
למלא תבניות מאפינס
להטביע מיני נקניקיה ולכסות עם הפירה
לחמם מראש תנור לחום 175
לאפות כ-20 דקות עד הזהבה יפה
להגיש חם ומיד
“טיפים”
1. שלבו גם בטטה לקבל פירה צבעוני ומרהיב.
2. לחמם את הנקניקיות במים רותחים כ-דקה.
תהנו
תהנו
January 9, 2009 at 3:24 am |
תודה רבה
נראה שהילדים מאוד ישמחו
יש לך בלוג מקסים ואמיתי!!!
January 9, 2009 at 6:37 am |
תשמעי…את מפתיעה כל פעם מחדש
אם יהייה אי פעם ספר שארצה במטבח, הוא יהייה ספר המתכונים שלך
כל כך פשוט כל כך ברור כל כך טעים בלי התקשקשות מיותרת
כזה…שכל אווזון בעל שתי ידיים שמאליות וחוסר רצון הבנה ידע או הצלחה טוטאליים בבישול יוצא …ברבור במטבח !!!
January 9, 2009 at 9:47 am |
ברבוררררררררר
הצחקת אותי.חהחהחהחהחהה ברבור במטבח.
אני ממש נהניתי מההודעה שלך הבקר.
בכיף, בכיף אמיתי.
שלך,פירגה
January 9, 2009 at 9:51 am |
בהחלט מתאים לילדים מתכון טעים וחביב עם הפתעה.
שבת שלום
פירגה
January 9, 2009 at 11:27 am |
פירגה יקרה אני צריכה עוד מתכון מה לעשות עם ספגטי ברוטב עגבניות שנשאר מבושל תודה דואק סיגלית
January 9, 2009 at 11:37 am |
פירגה יקרה אני נהנית מאד מהמתכונים שלך! יש לי שאלה; לא קשור למתכון הנל> יש לי שקית דוחן כתוב שמאד בריא האם אפשר להוסיף לקציצות עוף ותירס האם צריך לבשל לפני כן בתודה מראש
January 9, 2009 at 12:37 pm |
יפה שלום לך
מודה לך על הפירגון ומה שאני יודעת בכיף,תמיד
לגבי הדוחן אין לי מושג
פירגה
January 9, 2009 at 12:39 pm |
המלאכית
מה שעולה לי בראש משאריות פסטה בעגבניות זה זה להכין לביבות
או מאפינס .אם אוהבים טונה כדאי לשלב.
פירגה
January 9, 2009 at 1:34 pm |
תודה רבה פירגה והייתי מציעה לך לבדוק כי אומרים שזה מאד בריא
January 9, 2009 at 6:00 pm |
תודה רבה לך יפה.
January 26, 2009 at 5:59 am |
בוקר טוב,
את הנקניקיות קודם מבשלים קצת ?
January 26, 2009 at 10:38 am |
את יכולה לבשל כ-5 דקות במים רותחים.
תהני .