עוף גמבות תפוח אדמה חומוס ועוד

עוף גמבות תפוח אדמה חומוס ועוד
מקור:פירגה

ריח נעים של תבלינים נעימים כמו לימון וקינמון ילווה אתכם במשך הבישול ויעורר את התיאבון.
מכינים ליד אורז ומגישים ביחד.

מצרכים:
חלקי עוף
3 תפוחי אדמה
3 גזרים
2 גמבות אדומות
1/2 לימון טרי סחוט
3 שיני שום
2 בצלים
1/2 1 כוסות חומוס מבושל
3 כפות שמן
3 כפות רסק עגבניות – או קופסה קטנה
פפריקה מתוקה,חריפה לטעם,1/2 1 כפות אבקת מרק עוף,פלפל שחור,קינמון,כורכום.

אופן הכנה:
משחימים את העופות בסיר בלי שמן והופכים מדי פעם
מוסיפים 3 כפות שמן
2 בצלים ושום ומזהיבים
מוסיפים את יתר המצרכים ובוחשים כדקה
מוסיפים 2 כוסות מים או יותר לפי כמות המצרכים בסיר.
מרתיחים טועמים ומשפרים טעם
מעבירים ללהבה הכי קטנה לבישול של שעה וחצי .
תהנו

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: