שניצל סילאן ופפריקה

שניצל סילאן ופפריקה
מקור:פירגה
במיוחד מתאים לילדודס שלנו
ואולי ירשו גם לנו לטעום מעט…אם יישאר.

המרכיבים וההכנה:
2 מנות של חזה עוף שטוחים מושרים שעתיים או יותר במשרה:
בקערה טורפים ביצה טרופה
שן שום קטנה כתושה היטב
1/4 כפית פפריקה מתוקה
כפית סילאן
מלח פלפל
מערבבים.
לפני הארוחה מוציאים את החזות מהמשרה
טובלים בפירורי לחם ומטגנים מ-2 הצדדים
מגישים מיד
תהנו

6 Responses to “שניצל סילאן ופפריקה”

  1. Rica Felberbaum Says:

    שלום פירגה
    מה אפשר במקום סילאן?

  2. פירגה Says:

    ריקה, או מייפל או דבש

  3. רוית Says:

    אפשר בתנור?
    שונאת לטגן🙂

  4. פירגה Says:

    היי רוית
    ראי קטגוריה: מתכונים מחזה עוף.יש שם מתכונים נהדרים של שניצלים באפייה.
    פשוט להצמד לאופן ההכנה ששם.
    אולי יש להוסיף אי אלו מרכיבים.
    שימי לב לזמן האפיה שלא לייבש את החזה.
    בברכה
    פירגה

  5. Rica Felberbaum Says:

    פירגה היקרה
    האם אני יכולה לעשות באופן זה שניצל דג?
    תודה

  6. פירגה Says:

    ריקה,יהיה מאד טעים עם שניצל דג.
    תהני.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: