קציצות בשר עם דלורית קינמון ודבש

קציצות בשר עם דלורית קינמון ודבש

היום בשוק ראיתי דלורית זהובה ויפה
בינונית לא גדולה.
הכנתי מנת אורז עם דלורית והפתעות (המתכון בבלוג בקטגוריה אורז)
וגם כמה קציצות בשר עם דלורית קינמון ודבש.
מקור:פירגה

מצרכים:
300 גרם בשר טחון מעורב הודו ובקר
שן שום
כפית דבש
קורט קינמון
מלח
פלפל שחור
פפריקה מתוקה
ביצה
אפשר להוסיף כ-3 עלי פטרוזיליה טרייה קצוצה
מעט פירורי לחם (2-3 כפות)
נשארה לי אמצע של דלורית. ניקיתי וגררתי עם מגררת גסה לתוך הקציצות בכמות של בערך כוס.
מכינים קציצות שמנמנות (6) ומטגנים מ-2 הצדדים.
תהנו.

5 Responses to “קציצות בשר עם דלורית קינמון ודבש”

  1. ברבור במטבח Says:

    אין סיכוי…אין סיכוי שאני עוזבת את פטנט ממרח החומוס שלך בכל עיסת קציצות…חחחח

  2. ברבור במטבח Says:

    אגב,םירגה, איך עושים פסטרמה חזה עוף? (שמת לב למוכנות שלי הפעם לצעוד הלאה והלאה במטבח?)

  3. פירגה Says:

    ברבור מהודו לא מעוף.
    קונים 4 חצאי חזה הודו גדולים
    בקערה מערבבים:
    כוס דבש
    2 כפות חרד
    פפריקה מתוקה וחריפה
    פלפל שחור
    צ’ילי
    שום כתוש
    מערבבים את ההודו ומשהים 20 דקות
    מחממים תנור לחום 220 מעלות וצולים 5 דקות
    מורידים חום תנור ל180 ואופים 30 דקות מכל צד
    אחרי חצי שעה יוצקים את הרוטב שוב על ההודו על הצד שלא אפוי עדיין שיספוג טעמים.
    מחכים כמה דקות ופורסים.

  4. ברבור במטבח Says:

    חרדל, נכון?

    אין בכלל פסטרמה עוף? היה נדמה לי שהחזה דל שומן הוא מעוף….

  5. פירגה Says:

    אפשר גם מעוף וכמובן באותו אופן
    תהנו.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: