כמי שמכינה כמעט מכל פשטידה מאפינס
יישמתי הפעם את הפשטידה של קובי בר על תבניות המאפינס שלי.
מי שאוהב את הפשטידה יאהב כמובן גם את המאפינס האישי.
לפני האפיה פיזרתי על חלק פפריקה ועל חלק תבלין פטרוזיליה וקישטתי ברבע עגבניה שרי.
מצרכים:
5 קישואים גדולים קלופים ומגוררים גס
3 בצלים גדולים קצוצים
1/2 1 כוסות קמח תופח
3/4 כוס מים (250 מ”ל)
3/4 כוס שמן (180 מ”ל)
3 ביצים
1 כף אבקת מרק בטעם עוף
מלח פלפל שחור לפי הטעם
מרגרינה לשימון התבנית
תבנית עגולה מס’ 22 ס”מ
5 קישואים גדולים קלופים ומגוררים גס
3 בצלים גדולים קצוצים
1/2 1 כוסות קמח תופח
3/4 כוס מים (250 מ”ל)
3/4 כוס שמן (180 מ”ל)
3 ביצים
1 כף אבקת מרק בטעם עוף
מלח פלפל שחור לפי הטעם
מרגרינה לשימון התבנית
תבנית עגולה מס’ 22 ס”מ
אופן הכנה:
1. מחממים את התנור לחום בינוני.
2. סוחטים היטב את הקישואים ושמים בקערה גדולה.
3. מוסיפים את הבצלים, הקמח, המים, השמן, הביצים ואבקת המרק ובוחשים לתערובת אחידה.
4. מתבלים במלח ובפלפל לפי הטעם ובוחשים שנית.
5. משמנים את התבנית ויוצקים אליה את הבלילה.
6. אופים 50 דקות, או עד שהפשטידה תתייצב
תהנו
Advertisements
January 16, 2009 at 8:56 pm |
נשמע שגעון ואין כמו קישואים כאשר הם עשויים טוב
שאלה: למה לחוט את הקישואים ולאחר מכן להוסיף מים???
תהנו
January 17, 2009 at 3:58 am |
במתכון המקורי זה מה שרשום וזה מצליח.