מאפינס קישואים

כמי שמכינה כמעט מכל פשטידה מאפינס

יישמתי הפעם את הפשטידה של קובי בר על תבניות המאפינס שלי.

מי שאוהב את הפשטידה יאהב כמובן גם את המאפינס האישי.

לפני האפיה פיזרתי על חלק פפריקה ועל חלק תבלין פטרוזיליה וקישטתי ברבע עגבניה שרי.

מצרכים:
5 קישואים גדולים קלופים ומגוררים גס
3 בצלים גדולים קצוצים
1/2 1 כוסות קמח תופח
3/4 כוס מים (250 מ”ל)
3/4 כוס שמן (180 מ”ל)
3 ביצים
1 כף אבקת מרק בטעם עוף
מלח פלפל שחור לפי הטעם
מרגרינה לשימון התבנית
תבנית עגולה מס’ 22 ס”מ

אופן הכנה:

1. מחממים את התנור לחום בינוני.

2. סוחטים היטב את הקישואים ושמים בקערה גדולה.

3. מוסיפים את הבצלים, הקמח, המים, השמן, הביצים ואבקת המרק ובוחשים לתערובת אחידה.

4. מתבלים במלח ובפלפל לפי הטעם ובוחשים שנית.

5. משמנים את התבנית ויוצקים אליה את הבלילה.

6. אופים 50 דקות, או עד שהפשטידה תתייצב
תהנו

2 Responses to “מאפינס קישואים”

  1. Anonymous Says:

    נשמע שגעון ואין כמו קישואים כאשר הם עשויים טוב

    שאלה: למה לחוט את הקישואים ולאחר מכן להוסיף מים???

    תהנו

  2. פירגה Says:

    במתכון המקורי זה מה שרשום וזה מצליח.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: