סלט ביצים משודרג למגוון סלטים מיוחדים

סלט ביצים שהופך בקלי קלות לסלטים משודרגים
נהדרים ומיוחדים .

אפשר להנות כסלט ביצים ואפשר לגוונו ע”י תוספות.
בתמונה: הוספתי אבוקדו.
מקור:פירגה

המצרכים:
בצל קצוץ
שמן זית או רגיל
6-9 ביצים
מיונז
חרדל
מלח ופלפל שחור
קישוט: עירית קצוצה,בצל ירוק ,צנוניות,שרי פטרוזיליה טרייה וכו’.

אופן הכנה:
מבשלים ביצים לפחות 25 דקות ומעבירים למים קרים
(צינון הביצים במים הקרים ימנע מהקליפה להדבק)
מטגנים את הבצל הקצוץ בטיפונת שמן
לתוך קערה מגררים את הביצים על מגררת גסה
מי שלא רוצה בצל מטוגן יגרר גם את הבצל
מוסיפים 2-4 כפות מיונז
כפית חרדל לא חובה
מתבלים טועמים ומשפרים.

לטעם אבוקדו: מגררים 2 אבוקדו במגררת גסה לתוך הסלט ומערבבים (ניתן להכין עם שום במקום הבצל) מוסיפים טיפה מיץ לימון.

לטעם טונה: סוחטים טונה בשמן ומשדכים בערבוב לביצים.מוסיפים טיפה מיץ לימון.

לטעם חצילים: קולים חציל ומועכים את התוכן.משדכים לביצים ומוסיפים שום כתוש
תהנו

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: