המלצת היום: קציצות בשר שמנמנות עדינות רכות ואפויות

קציצות בשר שמנמנות עדינות מאד -אפויות

תחילה: המלצה
מהמלצות בבלוג על המתכון…. ציין…
נפלאות ,פשוט נפלאות,קצת מזכירות קציצת המבורגר ומאידך נמסות בפה וכל ביס הוא הנאה צרופה.
שבוע טוב יקירה
המון מתכונים עוד בדרך
והעבודה כה רבה.
17:24 17 ינואר 2009

קציצות בשר אפויות עדינות במיוחד רכות מאד בטעמים נפלאים בזכות
אופן ההכנה המיוחד והתיבול הנפלא.
מקור:פירגה

שמים בקערה:
בצל קצוץ ותפוח אדמה מקולף חתוך קטן (שמים את שניהם בכלי למיקרו עם 1/4 כוס מים ל-8 דקות עד לריכוך)
מסננים ומועכים את תפוח האדמה לפירה.

מוסיפים לקערה של הבצל ותפוח האדמה:
1/2 קילו בשר טחון
1/2 עגבנייה בשלה מגוררת
שן שום קצוץ
2 כפות שמן זית
ביצה
כפית רוטב צ’ילי או קטשופ
1/2 כפית אבקת סודה לשתיה
1/4 כפית סילאן או דבש
1/4 כפית חרדל
מלח ופלפל וקורט קינמון לניחוח נהדר.
להכין כדורים די גדולים ולהעביר לצלחת עם פירורי לחם מתובלים בכפית פפריקה מתוקה
לשמן ה י ט ב את ניר האפייה (כדי שהקציצות לא יידבקו) ולהניח את הקציצות .לשטחם מעט.
לחמם היטב תנור לחום 175 מעלות
לאפות 20 דקות , להפוך ולאפות עוד 10 דקות או הזהבה יפה עד שמוכנות.
אפשר להוסיף לעיסה 2 כפות צנובר .
אפשר להוסיף ירק טרי קצוץ.
להגיש מיד ולהנות מקציצות רכות להפליא.
להנות.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: