קסטה שוקולד בתבנית אינגליש קייק

קסטה שוקולד בתבנית אינגליש קייק
מקור:פירגה
מצרכים:
200 גרם שוקולד מריר מומס במיקרו (טיפ למטה)
מיכל שמנת מתוקה
שקית אינסטנט פודינג בכל טעם
1/4 כוס חלב
2 כפות ליקר או יין מתוק רגיל
1/4 כוס סוכר
להקציף שמנת+אינסטנט+חלב+סוכר+ליקר
להוסיף שוקולד מומס
לצקת לתבנית אינגליש קייק
לסדר ב ע מ י ד ה במרווחים של 1 ס”מ בסקויטים “פתי בר” בטעם וניל או שוקולד
אפשר גם לסדר בשורות או בטורים לאורך במרחק של 1 ס”מ זה מזה ואז צריך יותר בסקוויטים.
להקפיא

“טיפ”

המסת שוקולד במיקרו:

לשים קוביות שוקולד בכלי עמוק מזכוכית.

משך הריכוך כ-3 דקות אבל צריך להפסיק את פעולת המיקרו כל דקה,או דקה וחצי ולבדוק.

בצורה כזו השוקולד לא יישרף,ויתרכך לאט במידה הנכונה.
לא צריך לכסות את הכלי במשך הריכוך.

תהנו

2 Responses to “קסטה שוקולד בתבנית אינגליש קייק”

  1. Anonymous Says:

    שלום
    איפה הטיפ למטה ????

  2. פירגה Says:

    הטיפ .עכשיו בסדר.
    תהנו.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: