עוגיות שושנים עם קצף אינסטנט פודינג

עוגיות שושנים עם קצף אינסטנט פודינג
כ-50 עוגיות נמסות בפה ועדינות טעמים

מצרכים לבצק בקערה:
200 גרם קוביות חמאה רכה – אפשר מרגרינה
3 כוסות קמח
שקית אבקת אפיה
מיכל שמנת חמוצה של פעם
2 חלמונים
2 כפות מיץ תפוז או קלמנטינות
2 כפות גדושות אבקת סוכר
ללוש לבצק גמיש ונוח
לעטוף בניילון ולשמור שעתיים במקרר

מצרכים למלית:
להקציף במיקסר 4 חלבונים עם 4 כפות סוכר לקצף עדין ולא קשה מדי
להוסיף בעדינות:
שקית אינסטנט פודינג בטעם נבחר
אופן הכנה:
מחלקים את הבצק ל-4 כדורים
מרדדים על משטח מקומח קלות,כל חלק למלבן

מורחים מהמלית על פני כל העלה
מגלגלים לרולדה וחותכים פרוסות של 2 – 1/2 2 ס”מ
מניחים על ניר אפיה בתבנית הגדולה של התנור
אופים בחום 170 מעלות כ-15 דקות עד הזהבה.
החלק התחתון חום והעליון זהוב.
לשמור במקרר.
לפני ההגשה לפזר אבקת סוכר.
תהנו

4 Responses to “עוגיות שושנים עם קצף אינסטנט פודינג”

  1. Rica Felberbaum Says:

    פירגה שלום
    האם צריך לאחר האפיה לשמור בקרור?
    זה נכון שאני נשארת עם 2 חלמונים? יש לי מתכון דומה ושם זה 4 ביצים
    תודה

  2. פירגה Says:

    נכון.יש הרבה סגנונות לעוגיות כל אחד וטעמו.
    לא חובה לשמור במקרר.
    בבקשה.

  3. Anonymous Says:

    פירגה בוקר טוב.
    בראשית אני רוצה להודות לך על המתכונים הנפלאים שאני מנסה כמעט את כולם ובני ביתי נהנים מכל ביס.
    מה התחליף לשמנת חמוצה(לפרווה).

  4. פירגה Says:

    ריקה יש המון ממרחים בסופר ליד ממרח התמרים. (חלבה, ערמונים,שוקולד,ריבת חלב וכו’……
    תנסי כל ממרח יתאים.
    בבקשה.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: