נקניק שוקולד ופירות יבשים לכבוד הקטגוריה החדשה ט"ו בשבט

לכבוד ט”ו בשבט נקניק שוקולד ופירות יבשים
מקור:פירגה

שמים בסיר קטן:
1/4 כוס יין מתוק
5 כפות סירופ שוקולד מוכן
2 כפות שוקולית
100 גרם שוקולד מריר בקוביות
1/2 כוס סוכר
תמצית ליקר תפוז
תמצית רום
מעט שרי ברנדי אם יש
על להבה קטנה מערבבים כל הזמן עד לקבלת קרם
מוסיפים 1/2 חבילה מרגרינה/חמאה וממיסים בבחישה
בקערה יבשה מפוררים- 3 – 2- כוסות בסקוויטים “פתי-בר”
אישית,אוהבת להשאיר חלק בפיסות בינוניות
מוסיפים כוס אגוזים ופירות יבשים קצוצים קטן
מוסיפים את הקרם
מערבבים ויוצקים על ניר פרגמנט שמפזרים עליו אבקת סוכר
על הגלילות מפזרים אגוזים או קוקוס
מגלגלים לצורת נקניק (נעזרים בהידוק עם הניר)
מקפיאים עם הניר
מפשירים כשעה לפני ההגשה.פורסים ונהנים.

“טיפ”
אפשר להכין כדורים או גושים בספלוני ניר
לקשט ולהגיש.
חג שמח

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: