עוף אדום פפריקה

עוף אדום בפפריקה

בסוף הבישול אפשר להוציא את העוף לקערה ולבשל במי הבישול קוביות בטטה ותפוחי אדמה

מקור:פירגה

המצרכים:
8 חלקי עוף
5 כפות שמן זית
2 בצלים פרוסים
2 כפות פפריקה מתוקה
כפית פפריקה חריפה
2 כפות רוטב צ’ילי מתוק
כף רסק עגבניות
כף דבש או סוכר
אבקת מרק עוף או מלח
פלפל שחור
מים

אופן ההכנה:
לטגן את חלקי העוף בלי השמן על העור-לערבב כל הזמן שלא יידבק
מי שלא רוצה עור יטגן את הבצל והעוף עם השמן עד הזהבה מכל הצדדים
להוציא את העוף לקערה
להוסיף לסיר 1/4 כוס מים ואת הפפריקות
לערבב כדקה ולהוסיף את יתר המצרכים כולל העוף
למלא 3/4 גובה הסיר מים ולהרתיח
לשבח טעמים
להנמיך להבה ולבשל שעה וחצי
מגישים על אורז
תהנו

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: