דגים מתקתקים בתוספת גרגרי חומוס

דגים ברוטב מתקתק

בתוספת גרגרי חומוס

מקור:פירגה

המצרכים:

6-8 פילה דגים – בקלה נסיכה או אחר…לחתוך למנות
4 כפות שמן זית
2 כפות סילאן
2 כפות רוטב סויה קיקומן
שום לטעם בין 3-6 שיניים פרוסות
כף רסק עגבניות
כף אבקת מרק עוף
כף גדושה פפריקה מתוקה
פלפל ומלח
3 עלי פטרוזיליה טרייה

כוס גרגרי חומוס מוכן (אפשר סנפרוסט)
קוביות מתפוח אדמה (לא חובה)

אופן הכנה:

בסיר רחב ושטוח מטגנים בשמן הזית את השום רק עד להזהבה קלה

מוסיפים את התבלינים בלי מים ומערבבים כדקה

מוסיפים 2 כוסות מים את הדגים והתוספות

מרתיחים ומבשלים על להבה קטנה כ-35 דקות.

תהנו

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: