לשים בקערה:
חבילה גבינה “טוב-טעם”
200 גרם מרגרינה רכה בטמפרטורת החדר-או חמאה
חלמון ביצה (החלבון ישמש להברשה)
3 כפות סוכר
קינמון לטעם
2 כוסות קמח רגיל+כפית אבקת אפיה
ללוש לבצק עדין וגמיש ולהוסיף קמח במידה וצריך
לחלק ל-3 כדורים
מלית גבינה:
לשים בקערה:
חבילה גבינה “טוב-טעם”
3 כפות אינסטנט פודינג וניל
3 כפות גבינה לבנה רזה
3 כפות צימוקים+קינמון לטעם
1/2 כוס סוכר
לערבב לטעום ולהוסיף סוכר לטעמכם.
1. לרדד עלה על שיש מקומח קלות
2. לקרוץ עיגולים בעזרת כוס או מכסה של ממרח שוקולד השחר
3. למלא בנדיבות במלית הגבינה או מלית אחרת
4. להכין אזני המן
5. להניח על ניר אפיה
6. להבריש בחלבון+כף מים
7. לאפות בחום 175 כ-25 דקות לצבע זהב חום
8. לצנן היטב היטב
9. להוציא בעזרת מרית את אזני ההמן לקופסה ולהפריד בין השכבות בניר אפיה
10. להקפיא ולהוציא שעה לפני ההגשה
11. לפזר אבקת סוכר
תהנו
January 28, 2009 at 6:17 am |
את מפתיעה ונהדרת!!!
תענוג והרעיון ממש מעולה..
תודה אשה יקרה
נשיקות מאלן שונטי
chli
January 28, 2009 at 6:52 am |
שונטי, שלי, יקרה ונהדרת
כמה טוב שאת פה הבקר.
נשיקות ליום נפלא
פירגה
March 11, 2009 at 6:47 am |
פירגה בוקר טוב וחג שמח
הכוונה לאריזה של 250 גר’?
תודה
March 11, 2009 at 6:49 am |
כן. אריזה=250 גרם