אזני המן/עוגיות בבצק גבינה במלית גבינה

אזני המן בצק גבינה במלית גבינה

מתאים גם למליות אחרות במגוון עוגיות ולאו דווקא אזני המן
זה מה שקורה לי כשאני מחפשת ומחפשת משהו שעוד לא הכנתי ושיהיה ייחודי מרתק ויזמין להכין.
מקור: פירגה

לשים בקערה:
חבילה גבינה “טוב-טעם”
200 גרם מרגרינה רכה בטמפרטורת החדר-או חמאה
חלמון ביצה (החלבון ישמש להברשה)
3 כפות סוכר
קינמון לטעם
2 כוסות קמח רגיל+כפית אבקת אפיה
ללוש לבצק עדין וגמיש ולהוסיף קמח במידה וצריך
לחלק ל-3 כדורים

מלית גבינה:
לשים בקערה:
חבילה גבינה “טוב-טעם”
3 כפות אינסטנט פודינג וניל
3 כפות גבינה לבנה רזה
3 כפות צימוקים+קינמון לטעם
1/2 כוס סוכר
לערבב לטעום ולהוסיף סוכר לטעמכם.

1. לרדד עלה על שיש מקומח קלות
2. לקרוץ עיגולים בעזרת כוס או מכסה של ממרח שוקולד השחר
3. למלא בנדיבות במלית הגבינה או מלית אחרת
4. להכין אזני המן
5. להניח על ניר אפיה
6. להבריש בחלבון+כף מים
7. לאפות בחום 175 כ-25 דקות לצבע זהב חום
8. לצנן היטב היטב
9. להוציא בעזרת מרית את אזני ההמן לקופסה ולהפריד בין השכבות בניר אפיה
10. להקפיא ולהוציא שעה לפני ההגשה
11. לפזר אבקת סוכר
תהנו

4 Responses to “אזני המן/עוגיות בבצק גבינה במלית גבינה”

  1. Anonymous Says:

    את מפתיעה ונהדרת!!!

    תענוג והרעיון ממש מעולה..

    תודה אשה יקרה

    נשיקות מאלן שונטי

    chli

  2. פירגה Says:

    שונטי, שלי, יקרה ונהדרת
    כמה טוב שאת פה הבקר.
    נשיקות ליום נפלא
    פירגה

  3. Rica Felberbaum Says:

    פירגה בוקר טוב וחג שמח
    הכוונה לאריזה של 250 גר’?
    תודה

  4. פירגה Says:

    כן. אריזה=250 גרם

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: