בעיני המצאת השנה שלי
נפלא לימי הולדת או לכל חגיגה ושמחה
שוקולד נמס בפה והוופל בחוץ נשאר קריספי.
ממתק וופל שוקולדי מעלף.
מקור:פירגה
מצרכים והכנה:
חבילה גביעי וופלים בצורת קונוס 30 יחידות
200 גרם שוקולד מריר מומס במיקרו “טיפ למטה”
3 כפות סירופ שוקולד או ממרח שוקולד קנוי
50 גרם מרגרינה/חמאה מומסת במיקרו
50 גרם חלבה חתוכה קוביות – לא חובה
2 כפות אבקת שוקולית
17 גביעי וופלים כתושים ג ס לעיסה – 13 יחידות נשארות שלמות למלית
כמה כפות יין תירוש או מתוק
בוחשים בכף.
מוסיפים חלב אם קשה מדי.
העיסה צריכה להיות דלילה אבל לא נוזלית
אפשר להוסיף אגוזים חתוכים דק לילדים ,פירות יבשים וכו’…..
בעזרת כפית להכניס את העיסה לגביעים ולהשאיר גוש יפה בחוץ
לפזר סוכריות או כל מה שהילדים אוהבים
מקפיאים מספר שעות
אין צורך להעמיד את הגביעים אפשר להשכיב אותם בתבנית.
“טיפ”
להמסת שוקולד במיקרו
שמים 200 גרם קוביות שוקולד בקערת זכוכית
מפעילים את המיקרו ל-2 דקות ובודקים. אם השוקולד קשה,
שוב מפעילים לעוד דקה וכך הלאה.
עדיף כל פעם דקה כדי שהשוקולד לא יישרף ויישאר במצב נוזלי קרמי.
לא מוסיפים לשוקולד כלום.
תהנו
February 1, 2009 at 3:10 am |
פירגוש איזה רעיון מדהים ומקורי!!!!
הגשה נהדרת וטעימה
תודה יקרה ושבוע ניפלא
שונטי
February 1, 2009 at 3:54 am |
שאלה :
למה להקפיא ?
מגישים את זה כמו ממתק קפוא ?
אם לא, אפשר סתם במקרר ?
תודה .
February 1, 2009 at 5:07 am |
למרגנית בקר נפלא
ותחזיקי אותם במקרר.
מבחינתי אין בעיה.
יצאו מצויין.
פירגה
February 1, 2009 at 5:08 am |
שונטי יקירתי בקר נפלא עם חיבוק
February 1, 2009 at 9:13 am |
פירגה שבוע נפלא
המצאת המאה, אהבתי את הרעיון.
תבורכי אישה יקרה
February 1, 2009 at 9:41 am |
יהודית יקירתי
תודה רבה
גם אני חושבת כך,יום נפלא וטעים.
February 2, 2009 at 7:34 am |
פירגה יקרה
ממש כייף לפתוח את השבוע עם המתוקים שלך כל מתכון מנצח תודה רבה לך על כל המתכונים הטעימים שבוע מצויין זאת אני 3
February 2, 2009 at 8:09 am |
זאת אני יקירתי
תודה רבה ומאחלת גם לך ולבני ביתך שבוע נפלא