עוגת קרם גבינה שוקולד לבן ואננס בביסקוויט שוקולד אגוז

עוגת קרם גבינה שוקולד לבן ואננס בביסקוויט שוקולד אגוזים
מקור:פירגה

קודם כל העוגה מאד קלה להכנה וכל אחד יכול להכינה.

אין בעוגה בכלל ביצים (גם בבצק) ואין בה ג’לטין.
זרמתי על בסיס אפוי שהכנתי מבצק ביסקוויט
בטעם שוקולד אגוזים
ומעל מוס משולב גבינה שוקולד לבן ואננס
בציפוי פירורי ביסקוויט (חלק מהבצק האפוי)
אחרי הביס הראשון הבנתי שזו בחירה מדהימה לעוגה מנצחת.

מצרכים והכנה לבסיס בקערה:
200 גרם חמאה/מרגרינה רכה
6 כפות סוכר
2 כוסות קמח רגיל
2 כפיות אבקת אפיה
1/4 כוס אבקת שוקולית
1/4 כוס אגוזים קצוצים
טיפונת חלב ללישת הבצק – 2-3 כפות
מחלקים את הבצק ל-2
חלק אחד שוטחים בתבנית עגולה 24 משומנת
חלק שני שוטחים בתבנית אינגליש קייק משומנת (ישמש לפירורים)
אופים את שני הבסיסים בחום 175.
את הבצק בתבנית העגולה אופים כ-12 דקות עד שמזהיב ומוכן.
הבצק בתבנית אינגליש קייק אחרי 10 דקות מפוררים ומחזירים לאפיה לעוד 10 דקות או עד שיהיה קריספי
לצנן את הבצקים .
להרטיב את הבצק שבתבנית העגולה (אחרי שהתקרר) עם 1/4 כוס מסירופ האננס שבקופסא.

להכניס למקרר עד הכנת המוס.

מצרכים והכנה למוס בקערת המיקסר:
2 מיכלי שמנת מתוקה
2 שקיות אינסטנט פודינג וניל
1/2 כוס סוכר
מערבלים לקרם ומוסיפים בעדינות:
500 גרם גבינה לבנה 5%

2 כפות מהסירופ שבקופסת האננס
100 גרם שוקולד לבן מגורר
3/4 כוס חתיכות אננס קטנות (לחתוך)
מערבבים טועמים אם מספיק מתוק לכם…. ויוצקים על הבסיס
את הבצק לפירורים מפוררים במגי’ימיקס ומפזרים על העוגה
שומרים במקרר ולא בפריזר
מכינים את העוגה לפחות יומיים לפני ההגשה.
להוציא את העוגה מהמקרר דקה לפני ההגשה ולא לפני.
תהנו

5 Responses to “עוגת קרם גבינה שוקולד לבן ואננס בביסקוויט שוקולד אגוז”

  1. מירי Says:

    בוקר טוב לך פירגה
    מזמן אני רציתי לכתוב לך שאני עוקבת אחרי המתכונים שלך.(את נמצאת אצלי במועדפים)המתכונים שלך קלים,טובים וטעימים. גם אני חובבת בישול ואפיה, ונמצאת שעות רבות במטבח. ואוהבת לגוון ולנבור במתכונים של נשים אחרות.
    כל הכבוד לך והמשיכי כך.
    דרך אגב החלות והלחמניות חוגגות אצלי כל שבת ממתכון שאת פירסת בבלוג שלך.
    יישר כוח

  2. פירגה Says:

    מירי יקרה
    בהחלט כיף לשמוע שיש עוד חובבות בישול/אפיה וכו’…..
    אותי זה מרגיע ומבריא.חולמת בלילה ומיישמת ביום.
    תודה על ששיתפת בפירגון על הלחמניות/חלות שלי.
    שנמשיך להנות ליצור ולהפתיע
    פירגה.

  3. adi6381 Says:

    פירגה, העוגה נשמעת מעולה!!!!!!!! אני חייבת לנסות אותה בקרוב…….
    מבטיחה לעדכן 🙂

  4. פירגה Says:

    עדי,
    בשמחה תנסי ותעדכני.

  5. זאת אני 3 Says:

    פירגה שבת שלום
    רב תודות על העידכונים , העוגה נראת מדהימה תודה על הכל זאת אני 3 |4U|

Leave a reply to adi6381 Cancel reply