פול יבש חום (ענק) לנישנוש

פול י ב ש חום לנישנוש

קונים את הסוג הענק , החום.

יש עדות שהפול לא בריא להם. לברר היטב לפני שאוכלים. בעיקר ילדים.

מאת:פירגה

מצרכים והכנה:
שקית פול יבש ע נ ק בצבע חום
1/2 שקית אבקת סודה לשתיה
מלח
(כמון,פלפל שחור רק אם אוהבים)

משרים את הפול במים ואבקת הסודה לשתיה יום או יומיים עד שמתחיל להתבקע
שוטפים ומבשלים ב ל י מלח רק במים עד שהפול רך מאד .

במידה והפולים קשים ולא מתרככים ,להוסיף מעט אבקת סודה לשתיה גם למים ולהמשיך בבישול עד שרכים.
שומרים במקרר ומגישים עם מלח.

“טיפים”
אחרי הבישול ניתן לקלף את הפול
אחרי הבישול אנחנו עושים חתך קטן בקליפה בחלק של החריץ ושולפים בלחיצה.
במידה והפולים עדיין קשים להוסיף מעט אבקת סודה לשתיה גם למי הבישול.
תהנו

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: