בלינצ’ס ? פנקייקס? בלינצ’פנק?

בלינצ’פנק שחור ולבן
מקור:פירגה

בשביל בלינצ’ס הוא עבה מדי
בשביל פנקייק הוא דק מדי
צריך לתת שם חדש? הנה זה בא……
בלינצ’פנק בשחור ולבן
הכמות: 15 יחידות.

המצרכים:
שמים בקנקן מים גדול ורחב:
כוס מים מהברז
כוס חלב קר
מיכל שמנת חמוצה
2 ביצים
2 סוכר וניל
1/2 כוס סוכר
2 כפות שמן קנולה או אחר (לא שמן זית)
2 כוסות קמח רגיל
שקית אבקת אפיה

אופן ההכנה:
מערבלים במוט חשמלי לבלילה אחידה ומחלקים ל-2
לחלק אחד מוסיפים כף גדושה שוקולית ומערבלים לקרם כהה.
לבלילות אפשר להוסיף טעמים:
גרודת תפוז , גרודת לימון, ליקר , רום .
מברישים את המחבת במרגרינה או שמן וכשהמחבת חמה יוצקים
לאמצע המחבת כמות של מצקת בינונית.
משחימים והופכים לצד השני.

בודקים שמוכן ומעבירים לצלחת.
מכינים ערימה של בליצ’פנק בצבעים לסירוגין של שחור ולבן
מגישים לשולחן עם מיטב הסירופים,קונפיטורות, חלבה,סילאן, טחינה גולמית, ממרחים ,קוקוס,אגוזים,וכו’.
תהנו

2 Responses to “בלינצ’ס ? פנקייקס? בלינצ’פנק?”

  1. Tamar Says:

    נראה מצוין! ינוסה בקרוב 🙂

  2. פירגה Says:

    תודה תמר ויום טעים.

Leave a comment