שילבתי את התפוזים עם בננות, שוקולד לבן וקצת
פירות יבשים והכנתי עוגה ב ח ו ש ה כמו שאני אוהבת קלה להכנה
ושאחרי כל ביס תגידו אני רוצה עוד……יאמי.
מי שלא אוהב בננות ימיר ל-2-3 תפוחי עץ מתוקים
הכמות מספיקה לתבנית עגולה 26 או 2 אינגלישקייק
מקור:פירגה
מצרכים והכנה:
2 תפוזים גדולים מ ק ו ל פ י ם חתוכים לפלחים ומגולענים (מרסקים במג’ימיקס עד שמקבלים
עיסה סמיכה. הכמות שיוצאת מ-2 תפוזים גדולים היא 1/2 1 כוסות.
שמים בקערה את מיץ התפוזים (1/2 1 כוסות)
3 ביצים
3/4 כוס שמן
1/4 1 כוסות סוכר
1/4 כפית קינמון ומי שלא אוהב יגרר קליפת תפוז ולימון
מגררים 3 בננות בשלות או לחילופין חותכים לקוביות 3 תפוחי עץ
2 כוסות (אפשר רק כוס אחת שיהיה פחות דחוס) עם:
קוביות שוקולד לבן קצוצות,צימוקים,אגוזים,תמרים קצוצים.
מערבבים.
מנפים מעל לכל 1/4 2 כוסות קמח+שקית אבקת אפיה
מערבבים עם כף רק עד להתמזגות החומרים
משמנים תבנית 26 ויוצקים פנימה מנערים ומיישרים את הבלילה
אופים בתנור שחומם מראש 175 לכ-35 דקות או עד שקיסם עץ יוצא יבש
צבע העוגה חום יפה
מקררים מגישים עם אבקת סוכר.
תהנו
February 20, 2009 at 10:08 am |
העוגה נראית מעולה!
ממש מתאימה ליום גשום כמו היום עם כוס תה!
רצה למטבח להכין 🙂
המון תודה!
נ.ב:
אני מכינה הרבה מאכלים שלקוחים מהמתכונים שלך,והם אחד-אחד מצויינים!
שבת שלום,
SISI
February 20, 2009 at 11:50 am |
הייי סיסי יקרה
שמחה שאת מכינה את העוגה.
תהנו.
February 20, 2009 at 10:21 pm |
פריגה העוגה ממש מגרה ונראית נפלא!!
מאמצת אותה.
תודה פרידה על כל המתכונים המעולים שלך
אילנה
February 21, 2009 at 6:26 am |
פירגה היקרה שבת שלום
שאלה לי אליך ולא ידעתי היכן לרשום אותה
איך מכינים בצק פריך הכוונה מבחינת הכנה קום היבשים ואכח’ הרטובים או הכל ביחד אם תוכלי להסביר לי אודה לך מאוד
תודה מכל הלב
February 21, 2009 at 5:43 pm |
עוגה מעולה, הכנתי ומאוד אהבתי – ליאורה
February 21, 2009 at 6:18 pm |
ליאורה יקרה ערב טוב
שימחת אותי מאד ששלחת לי חוות דעת על העוגה.
תהני ושבוע נפלא לך ולמשפחה
מפירגה