מרק תירס ונטיפי ביצים

מרק תירס ונטיפי ביצים
מקור: פירגה
מצרכים:
6 כוסות מים
בצל קטן קצוץ דק
2 כפות אבקת מרק עוף
2 קופסאות גדולות תירס –מורידים 1/2 כוס להגשה
תפוח אדמה קטן מגורר
כף רוטב סויה
קורט זנגביל/גי’נג’ר ומוסיפים עוד אחרי טעימה אם אוהבים
כף סוכר
מלח ופלפל
2 עלי פטרוזיליה קצוצים קטן
כף שטוחה קורנפלור מהול בחצי כוס מים קרים

לנטיפי ביצה(בצקיות)בקערה:
1 ביצה
2 כפות קמח תופח
מלח ופלפל רק מעט לטעם
לערבב לבלילה אחידה

אופן הכנה:
בסיר המרק לטגן בצל עד להזהבה
להוסיף מים ותפוח אדמה מגורר ולבשל 5 דקות

להוסיף כוס וחצי תירס ולכתוש במערבל יד
להוסיף את התיבול ואת הקורנפלור תוך כדי בחישה מתמדת ומהר כדי שלא יהיו גושים
לטעום ולשפר טעמים אם המרק מאד סמיך להוסיף קצת מים
כשהמרק רותח יוצקים בעזרת מזלג מבלילת הביצה תוך ערבוב מתמיד
מגישים מיד ועל כל מנה מפזרים גרגרי תירס חמים שלמים ובצל ירוק לקישוט
נחמד עם תוספת קרוטונים קראנצ’ים.
תהנו

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: