ג’לי תות בננה

ג’לי תות בננה
מאת:פירגה

הכנתי בשבת לבעלי ה”מתוק” וה”סוכרתי”
נכון,אפשר להגיש את הפרי טרי
אבלללללל לפעמים בא לפנק
וגם שיהיה קצת אחרת במיוחד לאלה שלא יכולים להנות
מהמתוקים.
אז מכינים ג’לי מרמלייט לפי הוראות היצרן
יוצקים את הג’לי בעודו חם על פירות טריים בכלי שקוף ומגישים אחרי קירור של כמה שעות.
מי שרוצה ל”התפרע” אפשר להכין ג’לי בשכבות של צבע.
כמובן שאפשר להכין עם ג’לי סוכר בכל צבע וטעם
תהנו

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: