מאפה בשר וירקות-שאריות

מאפה בשר וירקות- שאריות
מקור:פירגה

נשאר בשר או עוף מבושלים? או גם וגם?

להוסיף ירקות ותבלינים ויש מאפה טעים ונעים.

שמים בקערה:
2 כוסות בשר או עוף או מעורב – מבושל וחתוך קוביות
2 כוסות קוביות מתפוח אדמה מבושל אפשר לשלב גם בטטה מבושלת
2 כוסות גרגרי תירס
1/2 כוס אפונה וגזר
בצל קצוץ לטגן ב-4 כפות שמן ולהוסיף לקערה עם השמן
2 ביצים ואחרי ערבוב אם חסר מוסיפים עוד ביצה
3 כפות פירורי לחם
מלח,פלפל שחור,1/2 כוס ירק טרי קצוץ,מעט פפריקה חריפה/מתוקה
לערבב
לפרוס בתבנית אינגליש קייק ג ד ו ל ה שקית קוקי כשהשוליים שלה בחוץ ולצקת עליה את העיסה
לפזר פירורי לחם פפריקה ותבלין פטרוזיליה לקישוט
לאפות בחום 180 מעלות כ-40 דקות
אחרי האפייה לצנן מעט. (כדי שלא יתפרק)

לתפוס את השקית מהצדדים ולהוציא את המאפה למגש
לחתוך לפרוסות ולהגיש עם סלטים וחמוצים.
תהנו

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: