מאפה פסטה ברוקולי וגבינות

מאפה פסטה ברוקולי גבינות ועוד pirge
09:18 06/09/06

מקור:פירגה

מאפה כארוחה מלאה
הספגטי כבר בפנים וזה משתלב יאמי.
נהדר עם סלט ירוק זיתים וחמוצים.

מצרכים בקערה :
2 כוסות ספגטי אחרי בישול (מכל סוג)
2 בצלים חצויים ופרוסים לטגן עד זהוב בחלק מהשמן
2 כפות קמח
רבע כוס שמן קנולה (אפשר פחות)
4 ביצים טרופות במזלג
שמנת מתוקה
200 גרם גבינה צהובה מגוררת – אפשר להוסיף גם חתיכה בולגרית 150 גרם או חצי חבילה “טוב טעם”
ל ע ר ב ב ביחד.
להוסיף 800 גרם ברוקולי מאודה במיקרו – חתוך ג ס
מלח,פלפל שחור, אגוז מוסקט,פפריקה.
בוחשים ובודקים שלא דליל מדי אם כן,להוסיף עוד קצת קמח
יוצקים לתבנית פיירקס בינונית משומנת שמפזרים עליה כף פירורי לחם
על המאפה מפזרים מה שבא: שומשום , גרעיני חמניה אפשר לקשט בפפריקה ותבלין פטרוזיליה לצבע.
אופים בחום 175 כ-50 דקות.
תהנו

4 Responses to “מאפה פסטה ברוקולי וגבינות”

  1. maya567 Says:

    נראה מצוין!
    מבטיחה לנסות ולחזור לוודח.

  2. פירגה Says:

    מצויין.בכיף ובהצלחה לך מאיה
    מפירגה

  3. Anonymous Says:

    נראה טעים מאוד ושאלה האם ניתן לוותר על השמנת?
    ומה ניתן לשים במקום?

  4. פירגה Says:

    בקר אור ותודה
    את השמנת המתוקה ניתן להחליף
    בכל מיכל של שמנת חמוצה,ביו וכו’….
    תהנו.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: