פסטה חצילים פטריות ורוטב שמנת כתום

פסטה עם פטריות וחצילים ברוטב שמנת כתום
אפשר ל”שחק” עם המתכון הזה.
אפשר להכין בלי העגבניות רק בשמנת
או לוותר על הפטריות ולהשאיר את החצילים
או להפך.
אם בא לכם דווקא להכין רק עם פטריות תוסיפו עוד לפי הכיף שלכם.
הכל טעים מאד.תגוונו.
מקור:פירגה

מצרכים:
250 גרם פסטה מבושלת לפי הוראות היצרן (הכנתי עם פרפרים)וכל סוג מתאים
כשהפסטה מוכנה אחרי סינון (לא לשטוף) להוסיף כף שמן זית ולערבב .
150 גרם פטריות חצויות
2 בצלים קצוצים
3 כפות שמן זית+כף חמאה
חציל גדול מקולף חתוך לקוביות 2X2
מיכל שמנת מתוקה
260 גרם עגבניות מרוסקות ברוטב (של יכין ללא מונוסודיום)
100 גרם פרמזן מגוררת או גבינה צהובה אחרת לפי טעם וריח אישי
בזילקום קצוץ
מלח ופלפל וקורט אגוז מוסקט

הכנה:
מטגנים בשמן הזית והחמאה את הבצלים ומזהיבים
מוסיפים פטריות וחצילים ומקפיצים עד שהחצילים רכים
מוסיפים תבלינים, עגבניות , שמנת ושן שום קצוצה ומערבבים מספר דקות
כשרותח מוסיפים גבינה ומערבבים. סוגרים להבה.
טועמים ומשפרים טעמים
יוצקים על הפסטה ומגישים חם
מגישים בצד גבינת פרמז’ן מגוררת.
תהנו

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: