שניצל בבמבה

שניצל בבמבה

להתלקק מרוב שזה טעים.
מקור:פירגה

2 חזות עוף שטוחים
100 גרם במבה כתושה
2-3 כפות פירורי פנקו (פירורי לחם מהמזרח) או פירורי לחם בלי תיבול
ביצה גדולה טרופה
מלח, פלפל שחור ואפשר להוסיף מעט פפריקה או גריל עוף
להשרות את החזות בביצה והתיבול עד כמה שעות לפני הארוחה
בצלחת שטוחה לשים במבה+פירורים ולערבב
לטבול את החזות מ-2 הצדדים בפירורים שיידבקו היטב
לטגן על להבה בינונית
להגיש מיד.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: