ספגטי מתוק וחריף

ספגטי מתוק וחריף
מקור:פירגה

מצרכים והכנה:
לבשל ספגטי לפי הוראות היצרן ולהעביר לקערה עם 2 כפות שמן.לערבב.
במקביל להכין רוטב:
לטגן 2 בצלים קצוצים דק ולהזהיב
להוסיף:
3 שיני שום מגוררים במגררת גסה
2 כפות פפריקה מתוקה
פלפל חריף קצוץ עם או בלי הגרעינים – הגרעינים מאד חריפים
כף עיטורי עגבניות (קונים בסופר בצנצנת)
כף אבקת מרק עוף
קופסה רסק קטנה
כף סוכר
לרסק 2 עגבניות בשלות במגררת גסה (בלי הקליפה-רק התוכן)
להוסיף כוס מים רותחים ולערבב.
להרתיח ולטעום ולשפר במלח ופלפל שחור
לשדך את הספגטי ולערבב ביחד
אם יבש להוסיף מעט מים.
תהנו

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: