כדורי בשר קריספיים במעטה שומשום ופירורי לחם

כדורי בשר קריספיים בציפוי שומשום ופירורי לחם
תענוג של כדורים מתפצפצים בפה והתוכן עסיסי כל כך.
מקור:פירגה
מצרכים בקערה:
1/2 קילו בשר טחון
פרוסה עבה של חלה/לחם לבן מושרה וסחוט
ביצה
2 כפות פירורי לחם
כפית מלאה בטחינה מתובלת
2 שיני שום כתושות
מעט מלח ופלפל שחור
ללוש ולהכין כדורים בינוניים
לגלגל בעדינות את הכדורים בצלחת עם פירורי לחם ומעט שומשום .
להעביר למחבת עם שמן
לטגן ולגלגל עד שהכדורים יצופו במירקם קריספי והצבע כהה.

לחכות 10 דקות ולהגיש עם סלט וצ’יפס.

“טיפ”
אפשר לשים את הכדורים שעה במקרר ולטגן כמו פלאפל בשמן עמוק ח ם ולהוציא על נייר סופג.
תהנו

5 Responses to “כדורי בשר קריספיים במעטה שומשום ופירורי לחם”

  1. Anonymous Says:

    לא ברור לי:כתבת לטגן ולגלגל- האם קודם לטגן ואח”כ לגלגל בשומשום ובפירורי הלחם (נשמע לי פחות הגיוני)
    או להיפך? תודה יעל

  2. פירגה Says:

    יעל,גלגלי בצלחת עם פירורי לחם ושומשום ומשם תעבירי למחבת עם שמן לטיגון.
    תהנו.

  3. ברבור במטבח Says:

    טחינה? לא ממרח חומוס, מאז הפטנט של ממרח החומוס בקציצות אני מחוזרת על ידי אוהבי קציצות …חחח

  4. פירגה Says:

    ברבור יקרה ערב טוב
    טחינה,חומוס, הכל הולך.
    טעים טעים.
    חהחהחהחהחהחה כמה פחדת להכניס חומוס לקציצה.
    תהנו.
    סוף שבוע טעים ונעים
    פירגה

  5. Anonymous Says:

    מהו הפטנט של חומוס בקציצות כנראה פיספסתי המתכון אנא עדכנו והשכילו גם אותי

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: