עוגיות שקדיות יפהפיות-עוגיות 7 הדקות (גם לפסח)

עוגיות שקדיות יפהפיות לפסח ולכל השנה

עוגיות 7 הדקות
כך גיסתי קוראת להם וזה השם שנתתי לעוגיות הזהובות השקדיות
האלה.
כמות:30 או יותר לעוגיות ממש שטוחות.

שימת לב מיוחדת לצבע הזהוב מאד עדין ולא להתפתות לאפות מעבר לזה.
אחרי שיתקררו להן הן יישלפו בשמחה מהתבנית.

מצרכים והכנה:
250 עד 300 גרם שקדים מולבנים
חצי כוס סוכר
1 חלבון גדול
את החלבון והסוכר לערבב עם מזלג ולהוסיף את השקדים.
לערבב.
לצפות תבנית בניר אפיה
בעזרת 2 כפיות להעביר גושים מהתערובת
לשטח מעט .
כדאי להשהות מעט את העוגיות בתבנית לפני האפיה לגיבוש החלבון.
אפיה 7 דקות בחום 180 מעלות בתנור שחומם מראש. אם לא מגיע לצבע זהוב יש להמשיך לאפות.
כשהצבע זהוב זה מוכן.
תהנו

4 Responses to “עוגיות שקדיות יפהפיות-עוגיות 7 הדקות (גם לפסח)”

  1. Anonymous Says:

    שלום, פירגה!
    הכנתי את העוגויות השקדיות אבל היו לי מספר בעיות. שמתי כמעט 350 גרם שקדים ושלושה חלמובונים קטנים. החלבון התפשט בתבנית בזמן האפיה😦

  2. פירגה Says:

    היייי
    למה שמת כל כך הרבה חלבונים?
    כמו שרשום צריך רק אחד. רק להדביק את השקדים והסוכר.

  3. Anonymous Says:

    תודה, פירגה! אני אנסה זה שוב בקרוב. :):) המשך יום מצוין🙂

  4. פירגה Says:

    תיצמדי לכמויות שבמתכון ולא להתפתות לשנות.
    יום נפלא עם חיבוק.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: