מאפה ברוקולי אורז וגבינה(כשר לפסח)

מאפה ברוקולי גבינה ואורז (גם כשרה לפסח)
מקור:פירגה
כשיש לכם שאריות אורז? תכינו את המאפה הזה ותהנו משילוב אפוי של תוספת וירק.
אפשר לאפות בלי הגבינות.

מצרכים:

1/2 1 כוסות אורז מבושל
800 גרם ברוקולי
3 בצלים קצוצים או חצויים ופרוסים דק
5 כפות כוס שמן
5 כפות קמח מצה או כל קמח אחר
4 ביצים
200 גרם גבינה מגוררת צהובה מכל סוג שיש בבית
100 גרם גבינה במליחות עדינה
מיכל קוטג’
מעט פלפל שחור
מלח? אחרי טעימה על קצה הזרת.
קורט אגוז מוסקט

אופן הכנה:
מטגנים את הבצלים בשמן ומזהיבים
מוסיפים פרחי ברוקולי חתוכים גס מרוככים ועדיין קריספיים
מוסיפים את יתר המצרכים
משמנים תבנית עגולה ויוצקים את הבלילה
מקשטים בתבליני פפריקה ופטרוזיליה
אופים בחום 160 מעלות כ-30 דקות
הפשטידה משחימה ולכן לכסות בניר כסף ב ר פ י ו ן ולהמשיך לאפות עוד 15 דקות
לבדוק שמוכנה ודי קשה בנגיעה
תהנו

2 Responses to “מאפה ברוקולי אורז וגבינה(כשר לפסח)”

  1. Anonymous Says:

    היי פירגה
    הפשטידה נראית טעימהה
    אך לא הבנתי מתי מוסיפים את האורז? ומה הכמות?

  2. פירגה Says:

    הוספתי 1/2 1 כוסות אורז מבושל.
    מערבבים הכל ביחד אחרי טיגון הבצל.
    תהנו.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: