תפוחים ממולאים במבחר טעמים אפויים עם יין


תפוחים ממולאים במבחר הפתעות כיד הדמיון אפויים עם יין מתוק

מתאים לארוחת חג, לפינוקים, לקינוח פרווה.

מקור:פירגה

מצרכים והכנה:
משאירים את הקליפה מתפוחי גרנד (ירוקים)
קולפים מסביב לתפוח פס של חצי ס”מ ( מונע בקיעתו של התפוח בזמן האפיה)
מנקים את פנים התפוח אבל משאירים בסיס ושוליים.
מכינים מלית:
שברי אגוזים:צימוקים:שוקולד צ’יפס לבן:חלבה:מרשמלו: בסקויטים שבורים:בוטנים לא מלוחים:פירות יבשים קצוצים:
שמים בקערה את מה שבחרתם ואהבתם.
מוסיפים: טיפה מיץ לימון סוכר קינמון ובנדיבות דבש.
מערבבים.
ממלאים את התפוחים במלית.
מסדרים אותם עם הפתח למעלה בתבנית פיירקס בצורה צפופה.
שמים על כל תפוח חצי כפית מרגרינה או חמאה.
ממלאים את התבנית ביין מהול במים אני שמה גם סוכר,טועמת שיהיה טעים.
גובה היין עד חצי מגובה התפוחים.
אפיה בחום 175 מעלות. לא מכוסה.
בודקים אחרי 25 דקות. התפוח צריך להיות רך.
מגישים עם גלידה או קצפת
תהנו

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: