עגבניות מוקרמות נפלאות

עגבניות ממולאות בירקות מוקרמות בשמנת וגבינה
לפני השינה כהרגלי הראש עובד על מתכונים חדשים
כנראה שחלמתי חלום נפלא על עגבניות ממולאות.
והנה לפניכם הפתרון לחלום.

מקור:פירגה
מצרכים:
תבנית פאי משומנת היטב
5 עגבניות יפות בשלות אדומות קשות
קופסה גדולה תירס ללא נוזלים
3 בצלים קצוצים
4 כפות שמן
1/2 כוס אגוזים קצוצים או צנובר-לא חובה
בטטה קטנטונת חתוכה לקוביות (מבושלת)
תפוח אדמה קטנטן חתוך לקוביות (מבושל)

מבשלת אותם ביחד במיקרו 5 דקות שיישארו אל דנטה.
פטרוזיליה,אורגנו,שמיר קצוצים- או מה שאתם אוהבים
מלח, פלפל שחור, כפית סוכר, קורט אגוז מוסקט
מיכל שמנת מתוקה
1/2 1 כוסות גבינת פרמז’ן או אחרת (אפשר מעורב)
הערה:אפשר להוסיף יותר בטטות ותפוחי אדמה לרוטב זה רק יוסיף

אופן הכנה:
להוציא תוכן מחצאי העגבניות להכניס את התוכן ה ק צ ו ץ למגי’מיקס
להפוך את חצאי העגבניות על ניר מגבת ולהגיר נוזלים כשעה
במחבת עמוקה לטגן את הבצלים ולהפריש 1/4 כמות לרוטב העגבניות
כשהבצלים מוזהבים להוסיף את התירס,הבטטה ,האגוזים,תפוח האדמה,הירק והתיבול
לערבב ביחד.

להפעיל את המג’ימיקס עם העגבניות עד לכתישה
להוסיף למג’ימיקס את הבצל שהופרש, השמנת, הגבינה ולערבב ע ם כ ף.
לתבל במעט מלח ופלפל שחור
להוסיף כמות של כוס מהרוטב למחבת ולערבב תוך בחישה על להבה בינונית עד שאין כמעט נוזלים
למלא את העגבניות בנדיבות במלית ולסדר בתבנית הפאי המשומנת
את הרוטב שנשאר (גם הבטטה ותפוח האדמה) לצקת מעל ומסביב לעגבניות
לאפות בתנור חם 175 כ-20 דקות או עד שרואים שהכל מקבל גוון זהוב יפה
להגיש ח ם עם פוקצ’ה שלי.
“טיפ”
1. מי שלא אוהב תירס ימיר לפטריות
2. אפשר לפזר לפני ההגשה מעט צנובר קלוי
תהנו

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: