לזניה גבינות במצות-פסח

לזניה גבינה במצות- מהירה וטעימה
אני הוספתי בין השכבות טונה אבל אפשר להוסיף כל מה שרוצים .

אין לכם מושג כמה שלזניה מצות זה דבר טעים. משו משו…..

מקור:פירגה
מצרכים והכנה:
3-5 מצות שלמות טבולות במים ומושהות במגבת כ-5 דקות.

רוטב עגבניות בקערה ללא בישול:
קופסה עגבניות מרוסקות 260 גרם של יכין
כף גדושה רסק עגבניות
עגבנייה ב ש ל ה מגוררת ג ס בלי הקליפה
בצל קצוץ מטוגן מוזהב
כפית קטשופ
מלח או קורט אבקת מרק עוף
פלפל שחור
אורגנו
סוכר
מים רק אם צריך– הרוטב סמיך.
ל ע ר ב ב לטעום ולשפר טעם לפיקנטי .

מלית בקערה:
3 מיכלי קוטג’ 5%
2 כוסות גבינה צהובה מגוררת
ל ע ר ב ב (אין ביצה)
תוספות לפי בחירה בין השכבות: טונה סחוטה היטב, זיתים,פלפלים,תירס, וכו’…..

תוספת מלח רק אם צריך.

לציפוי עוד גבינה צהובה וקישוט לפי הכיף שלכם.

בתבנית ק ט נ ה בגודל מצה להרכיב 3-4 שכבות לסירוגין של: רוטב, מצה , רוטב, מלית.
התוספות שבחרתם בין השכבות.
בשכבה העליונה לפזר בנדיבות גבינה צהובה ולקשט.

כמות הרוטב והמליות בהתאם לגודל הלזניה שאתם מכינים.
הכמות שהבאתי ללזניה קטנה .
אופים בחום 175 כ-25 דקות

“טיפ”
1. תוכלו לגוון ולהכין את הלזניה בכלים אישיים.
תהנו

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: