מאפינס “פירה” ופטריות
לא תמיד חייבים כמלית.
אפשר להנות גם בארוחה חלבית או ארוחה קלה
בתוספת סלט ירקות ארץ ישראלי
לא תמיד חייבים כמלית.
אפשר להנות גם בארוחה חלבית או ארוחה קלה
בתוספת סלט ירקות ארץ ישראלי
שמכיל את כל הירקות שיש לנו.
מקור:פירגה
מקור:פירגה
מצרכים:
3 תפוחי אדמה
חלמון ביצה
בצל קצוץ
1/2 1 כוסות פטריות
כף קמח
מלח ופלפל
פטרוזיליה (2 עלים אם אוהבים)
הכנה:
מבשלים תפוחי אדמה בלי קליפה ומרככים
בתוך קערה מכינים מתפוחי האדמה “פירה”
מטגנים את הבצל בכפית שמן ומזהיבים
מוסיפים פטריות ומטגנים ביחד 2 דקות
מערבבים את כל המצרכים ואם צריך מוסיפים עוד כף קמח
טועמים ומשפרים
ממלאים תבניות מאפינס סיליקון ואופים כ-30 דקות או עד שהחלק העליון משחים
מקררים היטב לפני שהופכים את התבניות
תהנו.
Advertisements
March 30, 2009 at 4:57 am |
שלום פירגה,
המתכון נראה מצוין-האם ניתן להחליף את הקמח בקמח מצה/קמח תפוחי אדמה כדי להתאים את המתכון לפסח?
תודה!
March 30, 2009 at 5:23 am |
בקר אור
תודה רבה
כף קמח מצה יעשה את העבודה
תהנו
פירגה