מאפינס "פירה" ופטריות

מאפינס “פירה” ופטריות
לא תמיד חייבים כמלית.
אפשר להנות גם בארוחה חלבית או ארוחה קלה
בתוספת סלט ירקות ארץ ישראלי
שמכיל את כל הירקות שיש לנו.
מקור:פירגה

מצרכים:
3 תפוחי אדמה
חלמון ביצה
בצל קצוץ
1/2 1 כוסות פטריות
כף קמח
מלח ופלפל
פטרוזיליה (2 עלים אם אוהבים)
הכנה:
מבשלים תפוחי אדמה בלי קליפה ומרככים
בתוך קערה מכינים מתפוחי האדמה “פירה”
מטגנים את הבצל בכפית שמן ומזהיבים
מוסיפים פטריות ומטגנים ביחד 2 דקות
מערבבים את כל המצרכים ואם צריך מוסיפים עוד כף קמח
טועמים ומשפרים
ממלאים תבניות מאפינס סיליקון ואופים כ-30 דקות או עד שהחלק העליון משחים
מקררים היטב לפני שהופכים את התבניות
תהנו.

2 Responses to “מאפינס "פירה" ופטריות”

  1. Miri Says:

    שלום פירגה,
    המתכון נראה מצוין-האם ניתן להחליף את הקמח בקמח מצה/קמח תפוחי אדמה כדי להתאים את המתכון לפסח?
    תודה!

  2. פירגה Says:

    בקר אור
    תודה רבה
    כף קמח מצה יעשה את העבודה
    תהנו
    פירגה

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: