קציצות טונה ברוטב בצל ועגבניות-גם לפסח

קציצות טונה ברוטב בצל ועגבניות
אחחח, איזה ארוחה מ ה י ר ה וטעימה
הכנתי ליד תפוחי אדמה מחורצים ויצאנו מאד מרוצים.
מקור:פירגה

מצרכים בקערה לקציצות:
4 קופסאות טונה בשמן סחוטות מהשמן
בצל טרי מגורר
תפוח אדמה טרי גורר דק
2 ביצים
כפית קטשופ
4\1 כוס קמח מצה
מעט מאד מלח ומעט פלפל שחור
לערבב ולהכין קציצות
מטגנים על מעט שמן מ-2 הצדדים

מצרכים לרוטב:
בסיר שטוח שמים 3 כפות שמן
ומטגנים 3 בצלים קצוצים
מוסיפים:
4 עגבניות קלופות קצוצות קטן
כף רסק עגבניות +2 קורטים סוכר
כף פפריקה מתוקה ואפשר להוסיף מעט חריפה
כוס מים רותחים
כפית אבקת מרק עוף ומעט מלח ופלפל אחרי טעימה
מבשלים את הרוטב כמה דקות תוך בחישה ומוסיפים את הקציצות

הבישול ביחד עם הקציצות קצרצר ולא יותר מ-5 דקות
מרטיבים את הקציצות ברוטב ומגישים חם
תהנו

5 Responses to “קציצות טונה ברוטב בצל ועגבניות-גם לפסח”

  1. Rica Felberbaum Says:

    פירגה היקרה
    אפשר עם בשר טחון?
    תודה

  2. פירגה Says:

    ריקה יקרה
    עדיף שתכיני את אחד המתכונים בבלוג של הבשר הטחון.
    פירגה

  3. Miky Schreiber Says:

    נשמע מצוין! כמה קציצות יוצאות מכמות כזאת?

    ותודה מראש!

  4. פירגה Says:

    מיקי בקר טוב
    יצאו לי ממש הרבה.
    כמו שאת מכינה מ-1/2 קילו בשר טחון.
    פירגה

  5. רונן Says:

    הקציצות יצאו מעולה. יצאו כ-18 קציצות. אני מעדיף אותן בלי הרוטב ולשים בבלילה פלפל צ’ילי ירוק טרי וחתוך קטן.
    פירגה – את פצצה !!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: